Tove og Jens Jørgen - 25 år i Sparekassen Thy

Jens Jørn og Tove har været 25 år i Sparekassen Thy

I starten af januar kunne Jens Jørn Kibsgaard-Vester og Tova Dahl Olesen begge fejre 25 års jubilæum

I dag den 31. januar er begge blevet fejret med morgenkaffe, sang, hygge og taler sammen med deres kollegaer og nærmeste familie.

Herunder kan du læse mere om deres vej her i sparekassen.

 

Jens Jørn Kibsgaard-Vester

Den 4. januar 2024 kunne supportmedarbejder Jens Jørn Kibsgaard-Vester, 60 år, fejre 25- års jubilæum i Sparekassen Thy. Jens Jørn har oprindeligt en købsmandsuddannelse, og blev efter flere år i branchen ansat i Egns Bank Hanherred i Fjerritslev i 1999. Jens Jørn arbejdede som privatrådgiver på kontorerne i Klim, Torup og Bonderup, indtil han i 2002 flyttede til Frøstrup-afdelingen, der i 2009 blev overtaget af Sparekassen Thy. Jens Jørn fik i 2010 en hjerneblødning og efterfølgende sygdommen Parkinsons. Derfor har han siden 2012 været i fleksjob i Sparekassen Thy med fokus på flytning af kunder. En løsning både han og sparekassen er meget glade for.

Privat er Jens Jørn fra Mors, men har siden 1995 boet i Vester Torup med sin kone, der er sognepræst. Sammen har de to voksne børn. Fritiden går med havkajakker i sommerhuset, langrendsski når vejret tillader det og en del makken i værkstedet i både træ, elektronik og gammelt vintage hi-fi anlæg.

 

Tove Dahl Olesen

Den 1. januar 2024 kunne erhvervsmedarbejder Tove Dahl Olesen, 54 år, fejre 25- års jubilæum i Sparekassen Thy. Tove er oprindeligt udlært kontorassistent og kom til Egnsbank Han Herreds Vesløs-afdeling som produktionsmedarbejder i 1999. Hun blev uddannet privatrådgiver i 2008, og blev i 2009 en del af Sparekassen Thy, da sparekassen overtog afdelingerne i Frøstrup og Vesløs. Siden 2011 har Tove været erhvervsmedarbejder i Hanstholm, hvor hun fortsat er i dag.

Tove Dahl Olesen er født i Vesløs og bor i dag i Amtoft med sin mand. Sammen har de tre børn. Fritiden går med familie og venner, gymnastik og gåture og også gerne en god bog.