Odin Lykke Bach er nu afdelingsdirektør i Frøstrup

Afdelingsdirektør i Frøstrup kender landsbylivet i Thy

Odin Lykke Bach blev i sommeren udnævnt til afdelingsdirektør i Sparekassen Thy i Frøstrup. Efter 30 år i Sparekassen har han efterhånden arbejdet i det meste af området og elsker den lokale stolthed og det engagement, der kendetegner landsbyerne i Thy.

Odin Lykke Bach er bosat i Thisted. Men gennem sit arbejdsliv har han været rådgiver i Hanstholm og Vildsund og afdelingsleder i både Vorupør og Hundborg. Derfor er det med en god og relevant erfaring i bagagen, at han nu er blevet udnævnt til afdelingsdirektør i den nordøstligste afdeling i Thy. Og i et lokalsamfund, hvor en lokal bank har betydning:

”Det er tydeligt at mærke, at det betyder noget, at vi er her. Vi mærker den lokale forankring og stolthed – både for de kunder, der vælger at bosætte sig i området og for dem, der har boet her i flere generationer. At være en del af et fællesskab med borgerforeninger og idrætsforeninger, der brænder for at holde gang i området, for at skabe udvikling og arbejdspladser – dét giver mening for mig, og her har vi som lokal sparekasse mulighed for at gøre en forskel”, fortæller Odin Lykke Bach.

Fra Østerild til Fjerritslev

Markedsområdet for den lokale afdeling i Frøstrup spænder fra Østerild og Hunstrup over Amtoft og Hanherred og hele vejen til Fjerritslev. Så der er et stort opland for den lokale filial i Frøstrup med 8 forskellige borgerforeninger og mange typer af privat- og erhvervskunder. Og afdelingen kan rumme dem alle:

”Vi er en lokal og samtidig en professionel sparekasse, både for privat- og erhvervskunder i hele området. Vi har de nyeste kompetencer og kender vores kunder rigtig godt – og så har vi ugentligt specialister inden for formuepleje, investering, pension og erhvervsrådgivning forbi afdelingen her i Frøstrup. Der er altså ingen modsætning mellem nærheden i den lokale afdeling og specialiseret rådgivning”, fortæller Odin.

De lokale bankrådgivere har lang og varieret erfaring

Afdelingen i Frøstrup er kendetegnet ved nogle glade medarbejdere, der kommer med forskellig erfaring og som har været i afdelingen i mange år.

”Hvor mange er ’barnefødt’ i andre afdelinger af Sparekassen Thy, så er rådgiverne i Frøstrup kendetegnet ved en bred baggrund og vidt forskellige erfaring – og med stort engagement i forhold til kunderådgivningen”, fortæller Odin Lykke Bach.

Og lige nu vil kunderne gerne tale om elbil og energilån:

”Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og der er stor interesse for at mødes og tale muligheder og drømme. Der er behov for løsninger til erhvervslivet og på privatområdet er der stor interesse for elbil-lån og energilån. Vi har et stort opland, meget natur og mange nedlagte landbrug som har brug for rådgivning til at få omlagt til mere energirigtige løsninger.”, afslutter Odin Lykke Bach

Kontakt vores afdeling i Frøstrup

Er du kunde i Sparekassen Thy Frøstrup - eller overvejer du at blive det - så kan du finde kontaktoplysninger på vores medarbejdere her. 

Kontakt Frøstrup