Vibeke Hestbek foran afdelingen i Herning

Ny afdelingsdirektør i Herning

Ny afdelingsdirektør: Mit postnummer har altid været 7400

Vibeke Hestbek er pr. 1. august afdelingsdirektør i Herning. En 100% lokal profil, der er vokset op med den entreprenante og ambitiøse kultur, der kendetegner Herning og som vægter ordentlighed og de gode kundeoplevelser højt.

- Mit postnummer har altid været 7400. Jeg har aldrig været væk herfra, fordi jeg elsker mentaliteten her i området. Det med, at det vi ikke har i Herning, det bygger vi. Vi er et område i udvikling, hvor vi får ting til at ske. Det kan jeg godt lide, fortæller Vibeke Hestbek.

24 år med stærke værdier

Vibeke Hestbek kommer senest fra en stilling som filialdirektør i Handelsbanken i Sunds. Her har hun været i tre år, og de seneste 24 år har alle været i Handelsbanken. Vibeke vægter de klassiske sparekasse-værdier højt:

- Den nærværende rådgivning, den direkte linje til rådgiveren, de individuelle løsninger. Det er det, jeg står for. Ordentligheden i at rådgive ud fra kundens behov og ikke et eller andet salgsmål – det er det afgørende. Vi skal yde rådgivning, der skaber værdi for kunderne, så de får mere med herfra, end de havde forventet. Det er min det vigtige for mig, og det er også for Sparekassen Thy, så det var ikke svært at se mig selv her, fortæller hun.

 

Vibeke Hestbek foran afdelingen i Herning

Mulighed for at koncentrere sig om ledelse

Med jobskiftet bliver der skruet gevaldigt ned for Vibeke Hestbeks kundeportefølje. Det giver hende mulighed for at koncentrere sig om ledelsen af det nye team, så hun kan være med til at sikre gode kundeoplevelser for alle afdelingens kunder:

- Jeg har været glad for den direkte kundekontakt, men må også erkende, at det tit bliver på bekostning af medarbejderne, for kunderne kommer altid i første række. Sådan skal det være. Derfor får jeg nu en bedre balance mellem rådgivning og ledelse, som er noget jeg virkelig brænder for. Udvikling af teamet, motivation af medarbejderne, sikre høj trivsel og yde faglig sparring. Det kommer nemlig alle kunderne til gavn.

Den lokale beslutningskraft er afgørende

For Vibeke Hestbek betyder det noget, at der i Sparekassen Thy er stor lokal frihed og beslutningskraft. Selvom der ikke er langt til hovedkontoret i Thisted, er det afgørende, at kunderne oplever at beslutningerne kan træffes lokalt. Både som afdeling og hos den enkelte rådgiver:

- Vores kunder forventer, at vi er kompetente i vores rådgivning og kan træffe hurtige beslutninger. At vi fagligt udvikler os og hele tiden er et skridt foran. Derfor er det vigtigt, at der er frihed til at træffe faglige beslutninger lokalt, og jeg kan mærke, at det har vi rig mulighed for her i sparekassen, afslutter hun.

Vibeke Hestbek er 42 år og bor i Lind med sin mand, der er selvstændig. Sammen har de to børn på 10 og 15 år.