Vita Nielsen og Ove Nørgaard har jubilæum

Ove og Vita har 25-års jubilæum

Stort tillykke til Vita Nielsen

Den 1. august 2023 kan erhvervskundemedarbejder Vita Nielsen, fejre 25-års jubilæum i Sparekassen Thy. Vita startede i Morsø bank i Thisted i 1998, indtil hun i 2005 flyttede til erhvervsafdelingen i Nykøbing. I 2011 rykkede Vita til afdelingen i Struer og få måneder efter blev Morsø Bank en del af Sparekassen Thy. I dag er Vita fortsat erhvervskundemedarbejder i Struer med særligt fokus på landbrug.

Vita er oprindeligt fra Nors, og bor med sin mand i Heltborg ved Hurup med to børn på 18 og 19 år. Han driver et produktionslandbrug med slagtesvin og planteavl, og her høster Vita erfaring, som hun dagligt bringer i spil overfor kunderne. Da børnene var små, blev der brugt mange timer som frivillig i Hurup FDF, men i dag bruges fritiden på landejendommen, hvor døren altid er åben, kaffen er på kanden og der er plads til både familie, gode naboer og venner.

 

Stort tillykke til Ove Nørgaard

Den 1. august 2023 kan Ove Nørgaard fejre 25-års jubilæum i Sparekassen Thy. Ove startede som privatrådgiver i afdelingen i Koldby i 1998. I 2008 blev han afdelingsleder i Koldby, og det var han indtil 2022, hvor Koldby blev lagt sammen med afdelingen i Hurup. Siden 2022 har Ove været privatrådgiver i Hurup.

Ove Nørgaard går meget op i sport – både håndbold, fodbold og badminton. Sidstnævnte har han selv dyrket, både i klub og på fritidsplan. Ove har været frivillig i mange foreninger gennem årene, og er pt. revisor hos både Koldby Hørdum Støtteforening og Thy Frilufts- og klatreklub. Fritiden bruges derudover på daglige gåture med familiens hund og ture i Nationalpark Thy. Ferierne holdes både i Danmark og udlandet med fokus på at opleve seværdigheder og forskellige kulturer. Han bor i Thisted sammen med hustruen Lone og har to voksne børn.