Ændring af kassefunktionerne 

Antallet af kassetransaktioner har gennem flere år været faldende, og de nyeste pengeautomater udfører nu flere funktioner med mulighed for indbetaling af kontanter og udbetaling af Euro. 

Samtidig har Corona-krisen vist, at kunder, der tidligere har været meget kontantorienteret, nu er blevet meget mere fortrolige med betalingskortene og de mange gode selvbetjeningsmuligheder.
- Eksempelvis melder MobilePay om stor vækst i antallet af brugere over 60 år i corona-perioden.

Ændring af kassefunktioner
Vi har derfor besluttet at nedlægge kassefunktionen i vores afdelinger i Frøstrup, Hundborg, Koldby og Hvidbjerg.
Kassefunktionen i vores afdelinger i Ulfborg, Holstebro, Aulum, Struer, Hurup og Hanstholm vil i fremtiden have deltidsåbent. Kassefunktionen i disse afdelinger er tilgængelige i tidsrummet fra kl. 13.00 til den almindelige lukketid.

Det bliver således alene en fuldtidsåben kassefunktion på hovedkontoret i Thisted. Ændringerne træder i kraft 6. juli, fortæller direktør Ole Beith.

Afdelingerne i Viborg, Herning, Thisted Erhverv og Nykøbing Mors fortsætter som hidtil uden kassefunktion.

Afhent valuta og byttepenge
At vi ændrer kassefunktionen påvirker ikke tilgængeligheden til de kasseløse afdelinger. Dørene er åbne, og vi afholder rådgivningsmøder nærmest døgnet rundt. Derudover vil det være muligt at afhente forudbestilte byttepenge og et udvalg af de allermest gængse valutaer. Bestillingerne kommer til at foregå via NetBanken.

Hjælp til selvbetjening

Vi har fuld forståelse for, at ændringen af kasserne kan være lidt ærgerlig for nogen af vores kunder. Derfor vil også vi have fuld fokus på at hjælpe de kunder, vi oftest ser i kasserne. Vi ønsker at gøre dem trygge og fortrolige med brugen af mobiltelefon og betalingskort som betalingsmidler og adgang til kontanter via vores pengeautomater, siger Ole Beith.

Fokus på den gode kundeoplevelse
De medarbejdere, der frigives ved ændring i kasserne, skal fremover hjælpe vores rådgivere, så de kan give kunderne endnu bedre oplevelser.

For os er en god kundeoplevelse, at rådgiverne er tilgængelige, der er nem adgang til møder og beslutninger bliver taget hurtigt. Det giver kunderne gode rammer for at komme godt og hurtigt videre med det, der er vigtigt for dem lige nu, fortæller Ole Beith.

Gode erfaringer fra andre afdelinger
Ændringen af kassefunktionen har været planlagt et stykke tid, og vi har fået gode erfaringer med at have en deltidsåben kasse i vores afdeling i Aulum og en helt kasseløs afdeling i Viborg.

Derudover har Corona-krisen givet os mulighed for at se, hvordan kunderne klarede sig i gennem med en stærk begrænset adgang til vores kassefunktioner.

Generelt oplever vi, at kunderne klarer sig rigtig fint, og vi er helt sikre på, at vi med indsatsen frem mod ikrafttrædelsen af ændringen får de sidste kunder godt i gang med betalingskort, hæveautomater og andre gode selvbetjeningsløsninger, slutter direktør Ole Beith.

Oversigt over vores pengeautomater
Nedenstående tabel viser, hvor du kan finde vores pengeautomater. I alle automater kan du hæve danske kroner og euro.

By Placering Mulighed for at indsætte penge
Aulum Afdelingen Ja
Frøstrup Afdelingen Ja
Hanstholm Centeret Ja
Herning Afdelingen Ja
Hvidbjerg Afdelingen Ja
Holstebro Afdelingen Ja
Hundborg Afdelingen Nej
Hurup Afdelingen Ja
Klitmøller Spar Nej
Koldby Afdelinngen Nej
Nors Skellet Nej
Struer Afdelingen Ja
Thisted Frederiks Torv Ja
Thisted Afdelingen Ja
Vestervig Klostergade 28 Nej
Vesløs Brugsen Nej
Vildsund OK-Tanken Nej
Viborg Afdelingen Ja
Vorupør Menû Nej
Østerild Villavej 6 Nej