Lars Riis er kåret til Årets Thybo 2019

Lars Riis og modebrandet ELSK har gjort sig bemærket i hele Danmark. Og især i Thy, hvor Lars Riis fredag den 3. januar 2020 fik tildelt prisen som   "Årets Thybo 2019".

Lars Riis og modebrandet ELSK har gjort sig bemærket i hele Danmark. Og især i Thy, hvor Lars Riis fredag den 3. januar 2020 fik tildelt prisen som "Årets Thybo 2019".

Prisen som årets thybo uddeles hvert år til Thy Erhvervsforums nytårskur. I 1998 blev prisen indstiftet i samarbejde mellem det daværende Thy Erhvervsråd og Sparekassen Thy.

Ole Beith, direktør i Sparekassen Thy, gav prisen til Lars Riis med følgende begrundelse: (Uddrag fra talen)

"Lars Riis skal modtage prisen som årets thybo for hans indsats for:

  • At følge hjertet og lysten til at udfordre den etablerede modebranche
  • Hans vilje til at følge instinktet og troen på at forretningsmodellen bærer på den lange bane
  • At han som iværksætter tør sige nej til de store og ikke kigge på kort profit.
  • Hans evne til at skabe nye arbejdspladser i et innovativt miljø
  • og ikke mindst dermed også være med til at sætte THY på landkortet - alt sammen på en bæredygtig måde

"Brand-bygger"

Der er altid et hold bag en virksomhed. Men vi har alligevel synes, at Lars Riis skal have prisen som årets Thybo, fordi han er hovedinitiativtager, kulturbæreren og ”brand-bygger", der dermed sætter Thy på landkortet.

Det er jo netop det, vi sætter pris på i kommiteen. At man er med til at sætte vores egn på landkortet, og det gør Lars og naturligvis resten af holdet, der i dag består af 11 medarbejdere.

Vi taler altså om et firma og en stifter, der tror så meget på konceptet, at man ikke lader sig rive med og skalerer op og profitmaksimere, selvom det kan være nærliggende. 

Hvem siger f.eks. nej tak til at levere til store kæder, selv om der er gode ”korte penge” i det – det gør Lars og ELSK. Hvem donerer 1% af omsætningen til klodens ve og vel – det gør Lars og ELSK.

Det er heller ikke mange, der faktisk lukker butikken på black Friday, men det gør Lars og ELSK – eller det gjorde de jo faktisk ikke her sidste gang. Nej, de donerede 100% af omsætningen til klodens ve og vel.

Lars er på vej op ad bjerget

Mens prisen blev uddelt var Lars på eventyr som bjergbestiger. Derfor kunne han ikke være til stede. 

Lars sendte derfor sin tak for prisen via et videoklip, som du kan se herunder.

>VIDEO MANGLER>