Tre jubilarer den 1. juli 2019

Susanne Hyllested - 25 års jubilæum Kim Ryltoft – 40 års jubilæum Simon Kristensen - 40 års jubilæum

Susanne Hyllested - 25 års jubilæum

Den 1. juli kan Intern Support-medarbejder Susanne Hyllested fejre 25 års ansættelsesjubilæum i Sparekassen Thy. Susanne blev uddannet i Morsø Sparekasse i 1990 og læste derefter HA i Herning fra 1991 til 1994.

Sideløbende med studierne havde hun vikarjob i Sparekassen Thy i Vorupør, og efter studiet fik hun fastansættelse i Sparekassen Thy i Thisted.

I 1996 kom hun til Koldby og var privatrådgiver her indtil hun, efter en barselsorlov, blev tilknyttet den nyoprettede produktionsgruppe i hovesædet på Store Torv i Thisted.

Det var især konverteringsbølgerne, der gav anledning til at oprette denne gruppe, der i dag hedder Intern Support, og hvor Susanne er tilknyttet som medarbejder i boligafdelingen. Der er også travlt lige nu, hvor en ny konverteringsbølge skyller ind over landet. 

Susanne er født og opvokset på Sydmors og bor nu i Sundby Mors. Hun er gift med Torben, og de har to døtre. Fritiden bruges på familien, gåture og oplevelser.

 

Kim Ryltoft – 40 års jubilæum

Den 1. juli 2019 kan privatrådgiver Kim Ryltoft fejre 40 års ansættelsesjubilæum i Sparekassen Thy.

Kim, der er født og opvokset i Thisted, startede som elev i 1979. Samme år som sparekassen kunne fejre 150 års jubilæum.

Han har gennem tiden været tilknyttet som privatrådgiver i de fleste afdelinger og i 1990 blev han afdelingsdirektør i Nors – eller filialleder, som titlen var dengang.

I 1996 var Kim i sparekassens afdeling i Frederiksgade i Thisted, da den blev lagt sammen med privatkundeafdelingen på Store Torv.

Det er også her, han i dag har sin plads – og rent fysisk får en ny plads, når den igangværende modernisering af kundeområdet bliver færdigt.

 

 

Simon Kristensen - 40 års jubilæum 

Den 1. juli 2019 kan kreditdirektør Simon Kristensen fejre 40 års ansættelsesjubilæum i Sparekassen Thy.

Simon blev ansat som elev i 1979 - samme år som sparekassen kunne fejre 150 års jubilæum. Han har gennem årene haft jobfunktioner i afdelingerne i Thisted og Hanstholm.

Elevtiden sluttede i Hanstholm og med fastansættelse i samme afdeling. I 1989 og 1990 var Simon i kreditafdelingen og vendte derefter tilbage til Hanstholm. Denne gang til stillingen som afdelingsdirektør. Hanstholm var også dengang i rivende udvikling og især fiskeriet var en stor og udfordrende del af dagligdagen i Hanstholm afdelingen.

Simon trives godt i Hanstholm og tog aktiv del i lokalsamfundet, bl.a. med bestyrelsesposter i centerforeningen og turistforeningen. I perioden 1987 til 1995 var han desuden medarbejdervalgt medlem af Sparekassen Thys bestyrelse og har været medlem af chefgruppen siden januar 1991.

Da den daværende kreditdirektør Leif Kristensen i 2005 gik på pension overtog Simon den ansvarsfulde stilling som kreditdirektør. Finanskrisen i årene efter 2007 satte en tyk streg under vigtigheden af en god og seriøs kreditbehandling. Noget der kræver den erfaring, ordenssans og handlekraft, som Simon besidder.

Simon er i dag formand for Thisted Sejlklub og det er også på Lystbådehaven og på fjorden en stor del af fritiden spenderes. Simon bor i Thisted, er gift med Lone og de har to voksne drenge.