Jørgen Lind har 25 års jubilæum 

Torsdag den 17. januar kan Jørgen Lind (47) fejre 25 års jubilæum i Sparekassen Thy.

I dag er Jørgen ansat som privatrådgiver i afdelingen på Store Torv i Thisted. Jubilaren er født og opvokset i Bedsted og er oprindeligt uddannet advokatsekretær hos Advodan.

Spændende udfordringer i 25 år
I 1994 skyllede der en konverteringsbølge ind over Danmark til gavn for de danske boligejere. Konverteringsbølgen blev Jørgens vej ind i Sparekassen Thy. Han søgte og fik et vikarjob grundet det store aktivitetsniveau på boligmarkedet.
Da vikariatet ophørte fortsatte Jørgen som elev i Thisted-afdelingen, og havde efterfølgende også ansættelse i afdelingerne i Hurup og Vestervig.
I en periode på 1,5 år var Jørgen udlånt til sparekassens datacentral SDC, hvor han var en aktiv del af implementeringen af et nyt IT-system.
De senere år har Jørgen haft fast base i Thisted-afdelingen, hvor han bl.a. har haft stort fokus på unge kunder og de løsninger, der passer til dem.

Talentchef, ølbrygger og ivrig motionist
Fodbolden har i mange år været en stor del af Jørgens fritid. Men faktisk mere end bare en fritidsinteresse. 25 år med elitefodbold og 12 år som talentchef i FC Midtjylland er også på CV’et.
I dag er fodbolden lagt på hylden og tiden bruges med familien. Jørgen er gift med Betina, og har fire børn, hvoraf de to endnu er hjemmeboende.
Udover familien er interessen nu rettet mod ølbrygning, motion og oplevelser med familien.

Jubilæet fejres den 17. januar i Sparekassen Thy med kollegerne, hvor der er inviteret til fælles jubilæumsmorgenkaffe. I øvrigt en tradition, der typisk samler mere end 100 kolleger til fejring af jubilaren.