Prisuddelinger udskydes

Kåring af Årets Thybo og Årets Lederprismodtager afholdes på et senere tidspunkt

To af årets første begivenheder plejer at være kåringen af Årets Thybo og Årets Lederpris. 

Årets Thybo kåres i samarbejde med Thy Erhvervsforum ved Nytårskuren i januar, og ganske kort tid efter plejer vi at tildele Årets Lederpris til en ukuelig ildsjæl i foreningslivet ved det store Thy Awards Show.

Begge arrangementer er udskudt med baggrund i corona-pandemien. Men, så snart det er muligt i 2021, fortsætter den mangeårige tradition med at påskønne ihærdige Thyboer.

Direktør Ole Beith fra Sparekassen Thy fortæller: I 1998 blev prisen for Årets Thybo tildelt Christian Christiansen, daværende havnemester i Hanstholm. Han var den første i rækken af lokale Thyboer, der har modtaget prisen for en helt særlig indsats for vores egn.

Årets Lederpris går meget længere tilbage. Faktisk skal vi helt tilbage til 1979, hvor Jørgen Raaby fik prisen for sin store indsats som frivillig i Thisted FDF. Siden 1979 er mange frivillige ledere blevet hyldet, hædret og påskønnet med prisen. 

Vi glæder os til, at vi senere på året kan uddele de to priser. I hvilken form det bliver, er svært at spå om i disse tider. Men i Sparekassen Thy er vi meget positive overfor at finde alternative muligheder sammen med Thy Erhvervsforum og Thisted Kommune, så de to priser kan leve videre på trods af pandemien.

Billedet er fra Thy Awards 2017, hvor årets lederprismodtager var FC Thy træner Bent Andersen.