Ny sponsoraftale mellem Sparekassen Thy og Mors Thy Håndbold

I Sparekassen Thy fortsætter vi yderligere 3 år som Topsponsor af Mors-Thy Håndbold

Vi har forlænget vores topsponsorat, så Mors-Thy Håndbold og os fortsætter det gode partnerskab de næste tre år.

- Vi har nu i en årrække været topsponsor for Mors-Thy Håndbold, hvor samarbejdet har udviklet sig over tid. Mors-Thy Håndbold er en sund og stærk klub, der både sportsligt og kommercielt drives meget professionelt, fortæller forretningsudviklingsdirektør i Sparekassen Thy, Jakob Madsen.

Han fortsætter:

- Det er fantastisk at opleve den opbakning og det liv, der er i og omkring klubben. Udsolgte kampe i Thy og på Mors og tildeling af mange TV-kampe er et vidnesbyrd om, at ledelsen, spillere og alle de frivillige har fat i noget helt rigtigt. Derfor er vi også glade for at kunne fortsætte samarbejdet de næste tre år, hvor vi sammen med klubben og det øvrige lokale erhvervsliv kan skabe rammerne for fantastiske håndboldoplevelser.

Slutteligt fortæller Jakob Madsen, at udover forlængelsen af topsponsoraftalen har man valgt at indgå i et særligt samarbejde om udviklingen af lokale talenter:

- En af grundene til, at Mors-Thy Håndbold lykkes på så mange parametre, er blandt andet, at man er dygtige til at have styr på fødekæden og løbende udklækker nye ligaspillere. Det vil vi gerne være med til at sætte ekstra fart på, og har derfor udvidet vores sponsorarbejde til også at omfatte det målrettede fokus på Talentgruppen, lyder det fra Jakob Madsen.

Med Sparekassen Thy-aftalen på plads, kan salgsdirektør i Mors-Thy Håndbold HP Madsen sætte et af de helt store flueben i sponsoroversigten.

- Vi er glade og stolte over, at Sparekassen Thy er med på vores videre rejse. Sparekassen Thy er en vigtig sponsor for Mors-Thy Håndbold, da de udover den økonomiske del også er en betydningsfuld samarbejds- og sparringspartner for os. Nu har de også taget skridtet videre og er gået ind i vores Talent Group for at være med til fortsat at sikre talentarbejdet i Mors-Thy Håndbold, siger HP Madsen og tilføjer:

- Vi ser frem til de næste tre år med Sparekassen Thy som topsponsor, hvor målet er videreudvikling af Mors-Thy Håndbold og samarbejdet mellem Sparekassen Thy og Mors-Thy Håndbold.