Pensionsmøde i Sparekassen Thy

Pension: Det værste man kan gøre, er ikke at gøre noget

Alt for mange har berøringsangst omkring deres pension, og det er en skam. Med et pensionsmøde får man nemlig overblik over, hvordan ens rådighedsbeløb udvikler sig, når man kommer på pension, og jo tidligere man får overblikket, desto flere muligheder har man for at påvirke det.

Måske er alt, som det skal være

En vigtig pointe fra et pensionsmøde kan også være at finde ud af, at alt faktisk er, som det skal være. Måske går man og er unødigt bekymret for, hvordan økonomien udvikler sig, fordi man ikke har kendskab til sin egen situation. Faktisk vurderer pensionsrådgiver Jes Hove Nilsson, at 8 ud af 10 kommer ud fra et pensionsmøde her i Sparekassen Thy og er lettede. Fordi de har fået overblik over situationen, og nu kan se frem til pensionsalderen med tryghed.

 

 

Pension - fremtidig rådighedsbeløb matcher ønsket

Bliv kontaktet

Skal vi tage en snak om din pension?

Så kender du dine udsigter, og vi kan sammen se på, hvad dine muligheder eventuelt er for at påvirke din fremtidige situation, hvis du ønsker at ændre noget i forhold til dine ønsker og drømme.

Vi er klar til en snak, uanset om du allerede har en rådgiver her i Sparekassen Thy, eller du er ny kunde. Udfyld formularen til højre, også kontakter vi dig hurtigst muligt

Eller kontakt din rådgiver direkte

 Du er også altid velkommen til at tage direkte kontakt til din rådgiver her i sparekassen.