Vi er stemplet ind med støtte til den store finale i "Thy i Balance"

Rabat på gavekort og store gevinster til dig og handelslivet i Thy.

Nu går det løs. 750 gavekort med rabat er sat til salg og der er vilde præmier til det store afslutningsshow. Sparekassen Thy og Thisted Forsikringer er stemplet ind i "Thy i Balance"

Hver gang man køber et gavekort online på www.vielskerthy.dk frem til den 26. marts 2021, støtter Sparekassen Thy og Thisted Forsikring med et direkte bidrag til ”Thy i Balance” samt muligheden for at vinde præmier til en værdi af 25.000 kroner. Hvis målet på 750 gavekort nås, vil det generere et salg i områdets detailhandel på 400.000 kroner.

Detailhandlen i Thy er endelig åben, men der er stadig butikker og liberale erhverv, der ikke er med i genåbningen.
Selvom mange handlende har åbent igen, er der stadig langt til en helt normal hverdag, ligesom nedlukning er en stor udfordring for mange lokale handlende.
Det er baggrunden for, at Sparekassen Thy og Thisted Forsikring, støtter massivt op omkring ”Thy i Balance”.

- Det gør vi fordi detailhandlen og de liberale erhverv, der har været lukkede og som derfor er udfordrede, er en vigtig del af sammenhængskraften i Thy. På samme måde som erhvervslivet og kulturlivet på hver sin måde er med til at tegne billedet af Danmarks Rygrad, som et godt sted at bo og leve, siger administrerende direktør Dennis René Petersen, Thisted Forsikring.

Han bakkes op af direktør Ole Beith, Sparekassen Thy.
- Vi håber med det her bidrag at kunne være med til, at Thyboerne køber nogle gavekort, der kan bruges i hele Thy og dermed er med til at skabe omsætning i butikkerne, der har stærkt brug for det lige nu. Der kommer til at gå tid, før at situationen er normal igen. Derfor er det også vigtigt, at thyboerne bakker op om handelslivet i hele Thy, påpeger Ole Beith.

Rabat på gavekort
”Thy i Balance” har startet salget af gavekort, og hver gang man køber et gavekort via www.vielskerthy.dk på 500 kroner, skal man som kunde kun betale 400 kroner. Man får med andre ord 20% i rabat.

- Denne rabat betales af Sparekassen Thy og Thisted Forsikring for de første 750 solgte gavekort, og derudover giver vi gavekort på et samlet beløb på 25.000, der kan anvendes i valgfrie butikker i Thy, som er med i ”Thy i Balance”, fortæller Dennis René Petersen.

Dermed løfter forbrugerne og de to lokale sværvægtere i flok.
- Thyboerne er kendte for at stå sammen, når det gælder. Vi er vant til at klare tingene selv, og venter ikke på, at der kommer nogle udefra og løser vores lokale udfordringer. Det er ”Thy i Balance” et godt eksempel på, og det er også derfor vi støtter op. Kunderne støtter ved at købe gavekort og jo flere gavekort, de køber, jo mere støtte sendes retur til handelslivet, påpeger Ole Beith.

750 gavekort sælges online
De 750 gavekort sælges online via www.thyibalance.dk

Vinderne af gavekortene på i alt 25.000 kroner findes fredag den 26. marts i forbindelse med det store ”Thy i Balance Liveshow” med Jesper Grønkjær som vært. Et show der sendes online.

Alle gavekort er udstyret med en unik kode, som er med til at afsløre, hvem de heldige vindere er, og vinderne kan se, om de har vundet, hvis de følger liveshowet den 26. marts, ligesom vindernumrene bliver lagt ud på www.thyibalance.dk samt på ”Thy i Balance”s Facebook-side.

- Vi er dybt taknemmelige over, at Sparekassen Thy og Thisted Forsikring bakker op om projektet, der med det her tiltag både er med til at skabe omsætning i butikkerne, samtidigt med, at det gør det muligt for os at tilføje endnu en flot, stor præmie til vores ”Thy i Balance Liveshow” den 26. marts, siger Handelschef Michael Vendelbo, som her ses flankeret af Dennis og Ole fra Thisted Forsikring og Sparekassen Thy.