Hvilken pension ønsker du?

I Sparekassen Thy har vi løsningerne til dig, så du kan få den bedst mulige pension   

Kontakt os

Du har sikkert mange spørgsmål til din pension: Hvor meget skal du spare op? Hvordan sker udbetalingerne? Hvornår har du råd til at gå på pension?

Derfor har du brug for en bank, som tager dine spørgsmål alvorligt. For vi ved godt, at det kan være meget svært at finde rundt i. 

Og hvad der er bedst for dig, afhænger af mange individuelle forhold. Det er f.eks. meget forskelligt, hvilken pension folk drømmer om, ligesom vores økonomiske forhold er mangfoldige.

Udgangspunkt i dig

Det betyder også, at der ikke er nogen pensioner, der er ens. Derfor tager vi udgangspunkt i DIG. Hvad drømmer DU om? Hvad er DINE muligheder. 

I Sparekassen Thy får du en personlig rådgiver, der kan hjælpe og rådgive dig i alle dine pengesager. Men når det drejer sig om pension, har vi pensionseksperter, som kan rådgive dig om alle dine mange muligheder.

Hvornår vil du på pension?

Det har stor betydning for din opsparing, hvornår du drømmer om at forlade arbejdsmarkedet. Ønsker du at gå tidligt, har du færre år til at spare op, ligesom du bruger af opsparingen. Ønsker du at gå af senere, har du længere tid til at spare op, ligesom du måske ikke har brug for helt så stor en opsparing.

Invester din pension med Sparekassen Thy

I Sparekassen Thy tilbyder vi flere forskellige investerings-muligheder, når du skal investere din pension. Vi har både puljeprodukter, og individuelle løsninger, så der er helt sikkert også noget, der passer til dine ønsker, investeringer og risikoprofil.

Vi har attraktive muligheder for opsparing

Vi hjælper dig med overblikket, så du får de bedst mulige betingelser for din pension. Du kan vælge mellem flere forskellige pensionsløsninger. Hvilken af vores gode produkter, der passer bedst til dig, afhænger af dine ønsker og økonomi.