Hils på Jeanette og Bjarne

To nye medarbejdere til privat og erhverv i Herning

To personer foran bygning i Herning

Der er en god udvikling og tilgang af både privat- og erhvervskunder i Sparekassen Thy i Herning, og afdelingsdirektør Peter Bækkelund Rasmusen er glad for kunne fejre nytåret med at præsentere to nye medarbejdere. Det er erhvervsrådgiver Bjarne Skov Hansen og privatrådgiver Jeanette Bak Enevoldsen.

Tæt på kunderne
Bjarne er 31 år og kommer fra en stilling som ejerlederrådgiver i Nykredit. Han ser jobskiftet som en mulighed for at virke i en organisation, hvor man er tæt på kunderne og fokuserer på en personlig og fleksibel rådgivning.

”Tilgængelighed og hurtige svar er nogle af Sparekassen Thys vigtigste værdier, og det passer mig fint”, fortæller Bjarne. ”I stedet for standardløsninger, så vil jeg gerne være med til at udnytte de mange spændende muligheder, der byder sig for små og mellemstore virksomheder”, slutter Bjarne, der også ser det som en stor fordel, at han har erfaring både som privat- og erhvervsrådgiver.

Bjarne stammer fra Ejstrupholm. Efter handelsskolen var han et år i praktik i en investeringsbank i Tyskland, hvorefter han uddannede sig som Finansøkonom i Herning. Efterfølgende arbejdede han i ca. 4 år i Handelsbanken sideløbende med at han afsluttede HD del 2.

I 2019 kom Bjarne til Nykredit i Herning som rådgiver for erhvervsdrivende i små og mellemstore virksomheder, og nu hedder arbejdspladsen Sparekassen Thy, Dalgasgade 56 i Herning.

Bjarne har for nylig købt hus i Herning i cykelafstand til sparekassen. Fritiden foregår mest ude i naturen til fods og på mountain- eller enduro bike. Et udvekslingsophold i Canada skærpede interessen for ishockey, og Bjarne bakker bl.a. op om Herning Blue Fox, hvor man kan møde ham i erhvervsklubben og på lægterne til hjemmekampene, når corona-situationen ellers tillader det.

Jeanette er tilbage
Det er en populær privatrådgiver, der nu vender tilbage til Sparekassen Thy. Jeanette er 35 år. Hun stoppede i efteråret 2020 i afdelingen i Aulum for at koncentrere sig om sin private klinik ”Energiuniverset”, hvor hun tilbyder kropsterapi. Sideløbende er hun nu igen klar til at hjælpe folk med privatøkonomien – nu i Sparekassen Thy i Herning. ”Jeg bor i Bording, så der er blevet lidt kortere til arbejde fremfor Aulum, hvor jeg blev udlært og i øvrigt havde en fantastisk tid som rådgiver gennem 12 år”, fortæller Jeanette.

”Jeanette er en dygtig og vellidt rådgiver, og vi er glade for at kunne hente hende tilbage til Sparekassen Thy”, fortæller afdelingsdirektør Peter Bækkelund Rasmussen. ”Hun kender vores systemer og vores værdier, så det er en stor gevinst for både kunder og sparekassen, at få hende tilbage.”.

Se Jeanette og Bjarnes direkte kontaktoplysninger her.