Vibeke Klausen er ny, lokal privatrådgiver i Viborg

Det går godt i Sparekassen Thy i Viborg. Viborgenserne har taget godt imod os, hvilket betyder, at vi har ansat endnu en privatrådgiver. Vibeke Klausen er allerede tiltrådt her fra den 1. oktober, og hun glæder sig til kontakten med sparekassens nuværende og kommende kunder.

Vibeke er uddannet i Løgstrup Andelskasse i 1995, hvor hun efterfølgende blev fastansat som privatrådgiver. Her var hun indtil 2007, hvorefter hun skiftede til Sparekassen Kronjylland i Viborg. Siden 2012 har Vibeke haft sin daglige gang i Salling Bank i Viborg – først som privatrådgiver og senest som kundechef, privat.

Viborg som hjemmebane
Hendes mange år som rådgiver i området, gør, at hun kender byen, viborgenserne og hvad der sker lokalt. Derudover har hun oparbejdet en stor erfaring fra den finansielle sektor, hvor over 23 år i branchen gør hende særdeles kompetent som rådgiver og sparringspartner for kunderne.

Afdelingsdirektør i Viborg, Flemming Nyvang, er særdeles tilfreds med sin nye medarbejder: ”Vi har et utrolig godt hold her i Viborg. Et hold, som kun bliver styrket yderligere af Vibekes store erfaring fra både branchen og området. Kunderne kan derfor se frem til endnu en rådgiver, som yder kvalificeret, personlig og nærværende rådgivning.”
Privat bor Vibeke i Løgstrup sammen med sin mand Peter. De har sammen to børn, Andreas på 17 og Julie på 15 år. Derudover går fritiden med golf i Hjarbæk og gåture med familiens hund.