Leasing - en god mulighed for dig med virksomhed

Leasing er en mulighed for at holde styr på likviditeten og omkostningerne i virksomheden.

Kontakt os
Flåde af biler

Finansier din flåde med leasing

Leasing er et godt alternativ til traditionel finansiering af varebiler, firmabiler, lastbiler og andet materiel.

Valg af leasing som finansiering af dine firmabiler, maskiner og andet it-udstyr, er en blandt flere fleksible løsninger. Her giver leasing dig mulighed for at friholde noget likviditet, som du kan bruge til yderligere udvikle af din virksomhed.

I Sparekassen Thy samarbejder vi med Krone Kapital A/S, der blandt andet er specialister i leasing til erhvervsvirksomheder. De har udviklet en bred vifte af koncepter, der sikrer dig de bedste løsninger indenfor leasing. Du får gennem Krone Kapital A/S adgang til specialist viden gennem de mange leasingkonsulenter, der foruden leasing som speciale kan hjælpe dig med flådestyring, herunder bilpolitikker, der blandt andet kan indeholde en mere bæredygtig tilgang til det leasede materiel.

 

Professionel og lokal rådgivning hele vejen igennem

Hos Sparekassen Thy hjælper vi dig med at tage den rette beslutning, og du er altid i direkte kontakt til en personlig og dygtig erhvervsrådgiver.

Vi tror på, at god rådgivning er afgørende – også når det handler om leasing. Om den nye varebil skal leases eller finansieres i Sparekassen Thy, er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Det er derfor en individuel vurdering, når den rigtige finansieringsform skal findes. I Sparekassen Thy vil vi meget gerne se på flere alternativer og på den måde være med til at skabe et godt beslutningsgrundlag, når du skal vælge finansiering af varebil, firmabil, lastbil eller andet materiel.

Krone Kapital logo

Krone Kapital - et samarbejde, der giver dig værdi

I Sparekassen Thy samarbejder vi med Krone Kapital. Her får du direkte adgang til de dygtigste specialister, der sammen med din rådgiver sikrer dig de bedste løsninger til dig og din virksomhed.

Dine fordele ved leasing

1. Enkel og fleksibel finansiering, der bevarer virksomhedens likviditet og understøtter nye forretningsmuligheder.

2. Fleksibel finansieringsform, der giver mulighed for sæsonbetaling og en fast månedlig ydelse

3. Moms betales løbende gennem leasingaftalen, hvilket eliminerer behovet for at finansiere et stort momsudlæg ved køb.

4. Konsolidering af virksomhedens finansiering i Sparekassen Thy og Krone Kapital

5. Frihed til at opgradere til nyere eller større udstyr, når det passer dig.

6. Undgå udgifter til stempel og tinglysningsafgifter.

Få luft og økonomi til det, der virkelig tæller

Ønsker du bedre kontrol over dine faste udgifter i virksomheden?

En leasingaftale frigør også kapital, som kan bruges til vigtige investeringer, hvad enten det drejer sig om virksomhedsekspansion eller udvikling af nye kompetencer.

Leasing kan også være med til at styrke din profil og rejse mod et bedre klimaregnskab. Ved f.eks. at udskifte bilflådens forbrug af fossile brændstoffer til andre alternativer, kan du forbedre virksomhedens energi- og CO2-regnskab.

Erhvervsrådgiver i Sparekassen Thy i samtale

Leasing til store og små virksomheder

Hos Sparekassen Thy har du mulighed for at lease f.eks. dine biler, maskiner og it-udstyr, og samtidig holde styr på likviditeten og omkostningerne i din virksomhed.

Kontakt os og kom godt i gang

Måske dette også er relevant for din virksomhed

Rådgiver til kundemøde med erhvervskunde

Optimer med digital hverdag

Digital hverdag er en samling af digitale værktøjer designet til at effektivisere de daglige økonomiske opgaver for både små og store virksomheder. Med værktøjer som Bank Connect, Acubiz, Worldline, og Mastercard Erhverv, kan I automatisere dataudveksling, håndtere fakturering og udlæg, samt foretage sikre betalinger. Disse værktøjer kan bruges individuelt eller i samspil for at skabe et funktionelt digitalt fundament

Raadgiver til et kundemoede

Pension til erhverv

I Sparekassen Thy tilbyder vi en bred vifte af pensionsløsninger til dig som virksomhedsejer, herunder den populære 30 % ordning, som giver mulighed for at indbetale op til 30 % af virksomhedens overskud til en livsvarig pension. Derudover tilbyder vi firmapension i samarbejde med Nærpension/AP Pension, som inkluderer pensionsordning, sundhedsforsikring og andre forsikringer. Disse løsninger understøtte virksomheders og deres ansattes økonomiske sikkerhed og velvære.