Mennesker foran bygning

Sparekassen Thy vokser og køber nye lokaler centralt i Herning

Sparekassen Thy vokser og køber nye lokaler centralt i Herning

Sparekassen Thy har de senere år oplevet en markant tilgang af såvel privat- som erhvervskunder. Det er baggrunden for, at man har købt Jyske Banks tidligere lokaler på Sølvgade 24 i det centrale Herning. Her skal de nye lokaler indrettes og skabe plads til endnu flere medarbejdere.

- Vi har gennem de senere år haft en stigende kundetilgang af såvel privat- som erhvervskunder. Det skyldes blandt andet, at matchet mellem vores lokalt forankrede Thy-DNA og den måde, Herning og resten af Midtjylland efterspørger rådgivning på, passer perfekt til hinanden. Vi ser Herning og resten af Midtjylland som et vigtigt og stort vækstområde for os nu og i fremtiden. Siden vores etablering i Herning i 2006 har vores vækst været god og sund. Så meget, at vi nu er vokset ud af vores nuværende lokaler, siger Sparekassen Thys direktør Ole Beith.

Han påpeger, at udover det akutte behov for mere plads, er købet af bygningen også en investering i fremtiden, for at sikre plads til endnu mere vækst i Herning-området.

- Allerede nu kan vi sige, at vi godt kan bruge endnu flere privat- og erhvervsrådgivere til at bidrage til vores vækstambitioner, siger Ole Beith.

Vækstambitioner der realiseres gennem en målrettet indsats

- Vi vil skabe gode kundeoplevelser og perfekte rammer for vores medarbejdere med dynamiske arbejdsmiljøer, hvor der er plads til rådgivning, fordybelse, møder og højt specialiseret viden inden for hele spektret af det, kunderne efterspørger, siger Ole Beith.

Plads til nye medarbejdere

De nye godt 1.000 kvm. lokaler står overfor en opdatering og renovering, så de svarer til fremtidens krav til et moderne pengeinstitut.

- Vi vil skabe nogle fysiske rammer, der er tilpasset til den måde vi gerne vil mødes med vores kunder på, men også det stigende antal medarbejdere, vi er i Herning. Lige nu er vi 12 medarbejdere, og vi kommer som nævnt til at skulle rekruttere endnu flere i fremtiden, fortæller afdelingsdirektør Vibeke Hestbek, Sparekassen Thy i Herning. Hun ser frem til, at arbejdet går i gang.

- Nu skal vi i gang med at finde ud af, hvordan det hele skal se ud og så skal lokale håndværkere i Herning-området i gang med ombygning og renovering således, at vi er klar til at flytte ind i løbet af foråret 2024, fortæller Vibeke Hestbæk.

Sparekassen Thys afdeling i Herning blev etableret i september 2006 på Dalgasgade 56, hvor man stadig har til huse. I foråret flytter man 650 meter længere op ad vejen til Sølvgade 24, hvor Sparekassen Thy overtager Jyske Banks lokaler. Sparekassen Thy har knap 60.000 privat og erhvervskunder i alt og beskæftiger 246 medarbejdere – heraf 12 i Herning.

Yderligere informationer:
Direktør Ole Beith, tlf. 40 45 51 20

Afdelingsdirektør Vibeke Hestbæk, tlf. 96 27 79 28

Foto:

Afdelingsdirektør Vibeke Hestbæk og de øvrige medarbejdere flytter ind i nye lokale i foråret 2024.

(pressefoto)