Erik og Ilse har 40-års jubilæum

Ilse og Erik har begge 40-års jubilæum d. 1. juli

Ilse Stensgaard

40-års jubilæum

Privatrådgiver Ilse Stensgaard, 59 år, kan fejre 40-års jubilæum i Sparekassen Thy. Hun var i elevtiden tilknyttet filialerne i Vildsund, Klitmøller, Vorupør og senere Thisted-afdelingens kundeekspedition. I 1984 blev hun assistent og var herefter kunderådgiver i Thisted.

I 1993-1996 var hun afdelingsbestyrer i Nors. Herefter vendte hun tilbage til Thistedfilialen og markedsafdelingen og derefter til sin nuværende stilling som rådgiver i Privatkundeafdelingen.

Ilse Stensgaard har tidligere været aktiv håndboldspiller i TIK-håndbold, og virket som mangeårig kasserer i klubben. I dag går fritiden med løb og spinning og en del vandreture i Nationalparker rundt omkring. Derudover går turen ofte til Aarhus, hvor hun besøger sine to udeboende børn. Ilse bor sammen med Torben i Thisted.

Erik Krogsgaard Nielsen

40-års jubilæum

Kreditkonsulent Erik Krogsgaard Nielsen, 59 år, kan fejre 40-års jubilæum i Sparekassen Thy. Erik gennemførte elevtiden i filialen i Vildsund og i afdelingerne i Thisted, hvor der tilbage i 80’erne også var afdeling i Frederiksgade. I 1989 blev han tilknyttet Hanstholm-afdelingen og vendte i 1995 tilbage til Thisted og stabsafdelingerne for regnskab og investering.

Erik Krogsgaard Nielsen fik i 2001 ansættelse i erhvervskundeafdelingen i Thisted, hvor han var erhvervsrådgiver og senere souschef frem til 2021. Sidste år skiftede han til kreditafdelingen i Thisted som kreditkonsulent, hvor han fortsat har sit daglige virke. Han har siden 2007 siddet som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Sparekassen Thy.

Erik var tidligere aktiv inden for fodboldens verden, som fodboldspiller og bestyrelsesmedlem i Sjørring Boldklub, ligesom han i en periode var træner og holdleder i Thisted FC’s drengeafdeling. I dag bruges meget af fritiden sammen med børn og børnebørn. Der bliver også tid til medlemskabet i Lions Club, Thisted, samt badminton, lidt sejlads og løb. Erik Krogsgaard Nielsen bor sammen med sin ægtefælle, og sammen har de tre børn.