Ny Net- og MobilBank klar til test

Ny Net- og MobilBank klar til test

Som privatkunde kan du nu prøve vores nye NetBank. Designet og udseendet er anderledes, nye funktioner er kommet til, eller kommer, men der er også ting, der er helt som de plejer at være. NetBanken er bygget på ny for at sikre en god fremtidig Net- og MobilBank. Vores nuværende NetBank har mange år på bagen rent teknisk, og tiden var til, at hele systemet bag skulle fornyes. Der er visse funktioner, der ikke er på plads. Men ting forbedres og tilføjes løbende.

Derfor er det også altid muligt, at komme fra den nye NetBank og over i den gamle, så du kan få løst den opgave, du har behov for.

Klik her for at åbne den nye NetBank.

Erhverv er også snart klar

NetBanken til erhverv er ikke helt på plads. Det kommer straks. Der arbejdes intenst på eksempelvis styringen af betalingstilladelser (prokura) og andre væsentlige ting.

Også ny app til MobilBank

Parallelt med udviklingen af den nye NetBank har vi også moderniseret vores MobilBank. Også den er klar til både iOS (Apple) og Android og kan hentes i Appstore og Play Butik.

Men husk! Vi er stadig i udviklings- og testfasen med tingene. Derfor kan du med fordel beholde den nuværende app.

Hvis du bruger din iPad og andre tables skal du ikke bruge app’en. Du skal i stedet tilgå NetBanken via din browser for at få den bedste oplevelse.

NemID og MitID

Mange bliver kontaktet af Digitaliseringsstyrelsen i den næste tid med det formål at bliver oprettet med MitID. Når du skal i gang med det, skal du gøre det i vores nye NetBank. Ikke den gamle, og heller ikke i MobilBanken. Du modtager post i din eBoks, når du kan oprette MitID.