Nina har 25 års jubilæum

Lørdag den 1. august 2020  kan Nina Braae Schjødt, 53,  fejre 25 års ansættelsesjubilæum i Sparekassen Thy.

Nina startede som elev i Sparekassen Thy på Store Torv i Thisted den 1. august 1995. Efter et år i Thisted kom hun til filialen i Hurup, hvor hun har været lige siden.

I september 2001 blev hun teamleder for privatområdet i Hurup og gruppeleder i 2003, som også omfattede afdelingerne i Hvidbjerg, Vestervig, Bedsted og Koldby.

Den 1. juni 2006 blev Nina udnævnt til souschef for privatområdet i Hurup, og det er også den titel, der står på visitkortet i dag.

Nina har løbende videreuddannet sig indenfor privatrådgivning, investering og ejendomshandel. Hun har desuden en masterclass i kommunikation og psykologi.

Nina husker særligt overtagelsen af Boddum Ydby Sparekasse i 2013, hvor hun stod for sammenlægning, nedlukning og flytning af kunder og fem medarbejder til sparekassens systemer. Det var en kæmpe opgave sideløbende med nedlukning af filialen i Bedsted, som også blev slået sammen med afdelingen i Hurup.

Nina bor i det naturskønne Styvel på Thyholm med sin mand Aksel, der er svineproducent. De to voksne børn Michelle og Phillip bor på Thyholm og i Aalborg. Ninas største interesse er den lokale natur, som nydes i fulde drag, både til fods og i løb.