Ny aftale med Thisted FC 

Thisted FC er Thy’s største fodboldklub, hvor amatørafdelingen med mange hundrede børn og unge er krumtappen i foreningslivet på Lerpytter. Eliteafdelingerne i ungdom og seniorer - såvel herre som kvinder - er samtidig med til, at spillere fra hele Thy har noget at stræbe efter. Sparekassen Thy understøtter både bredden og eliten med nye og forbedrede aftaler med Thisted FC.

Thisted FC rykkede i foråret ned i 2. division med herreholdet. En nedrykning, der har ret store konsekvenser for klubbens økonomi.

Og derfor er det vigtigt, at vi støtter op om klubbens omstilling, så alle i og omkring TFC får en fornuftig mulighed for at skabe de bedste rammer for en ny sæson i 2. division.

Vi har haft nogle gode drøftelser med bestyrelserne i Thisted FC om de fremtidige rammer for hovedsponsoraftalerne på såvel amatør- som elitesiden.

Vi er nået frem til gode aftaler, der både understøtter omstillingen, men også en aftaler, der skal bidrage til udvikling af klubben, udtaler marketingschef i Sparekassen Thy, Jakob Madsen.

I TFC er der stor tilfredshed med de nye aftaler. Vi får arbejdsro til omstillingen og fokus på flere udviklingspunkter i og omkring klubben. Det er klart, at vi som klub er afhængig af stor velvillighed fra alle vores sponsorer. Men Sparekassen Thy er klart den største bidragsyder, og derfor det særligt glædeligt, at vi nu har landet gode aftaler med dem, udtaler direktør i TFC Elite Karl Kristian Guldhammer og Brian Hangaard, der er formand for TFC’s amatørafdeling.

Ungdommen er fremtiden
Eliteafdelingen inden for ungdom er en del af ”fødekæden” til den mere professionelle del af klubben. Og selv om klubben for nyligt har mistet B-licensen, har den nye aftale med Sparekassen Thy fokus på, at der arbejdes målrettet mod at generhverve licensen, som vi mener, hører hjemme her i Thisted Kommune.

Konkret sker det ved, at Sparekassen Thy forbedrer de økonomiske rammer til Eliteungdom, udtaler Karl Kristian Guldhammer.

Arbejdet med bredden i klubben har altid været vigtig for os i Sparekassen Thy. Der er mange hundrede børn, unge og forældre tilknyttet TFC, der alle yder kæmpe bidrag for at skabe gode kammeratskaber og sociale rammer, oplevelser og sunde sportslige miljøer og værdier omkring TFC.

- Derfor er det også helt naturligt, at vi med en ny kontrakt med amatørafdelingen og Eliteungdom bakker om den del af klubben, udtaler Jakob Madsen.

Damerne har fart på
Endelig er der også gjort plads til at sikre bedre økonomiske rammer til de dygtige og fremadstormende damer i dameligaen.

Det er dejligt, at Sparekassen Thy kan se værdi i, at der også bakkes op klubbens dameafdeling, og dermed forbedres mulighederne for udvikling i den del af TFC, siger Per Nørgaard, der er Thisted FC’s spydspids på damesiden.

Thisted FC’s dameafdeling indgår i øvrigt i en overbygningsaftale med klubberne i Koldby, Nors, Frøstrup og Nordthy. I daglig tale kaldes de FC Thy – Thisted Q.