Nye lokaler i Ulfborg 

I 2015 fik den gamle cykelforretning i Bredgade 2 i Ulfborg nyt liv. Sparekassen Thy blev nemlig inviteret til byen, da byens banker havde besluttet at lukke.

Lokalerne blev fundet og med god hjælp fra byens lokale håndværkere, fik vi hurtigt etableret vores nye afdeling i Ulfborg.
Vi har siden starten haft en god og løbende tilstrømning af nye privat- og erhvervskunder fra lokalområdet, og det er skønt, at vi på alle måder har fået en god modtagelse som egnens nye pengeinstitut, siger afdelingsdirektør Ole Ahle Steffensen.

Ny mulighed er opstået i Ulfborg
Vi har siden vores beslutning om etablering i Ulfborg haft et godt øje til lokalerne på den anden side af gaden, hvor Jyske Bank tidligere havde en afdeling. Det er nu blevet muligt for os at leje lokalerne, og det vil forbedre vores muligheder for at optimere den totale kundeoplevelse. '
De nye lokaler er perfekte til at drive pengeinstitut fra - centralt i Ulfborg, gode forhold til både kunder og medarbejdere, og glimrende mødelokalefaciliteter, fortæller Ole Ahle Steffensen.
Vi skal lige have gjort lokalerne klar, men vi forventer, at vi i løbet af et par måneder kan slå dørene op til vores nye lokaler, og dermed er vi klar til at byde endnu flere kunder velkommen til områdets lokale pengeinstitut.

Farvel til Bredgade 2
Vi ved ikke, hvad vores nuværende lokaler skal bruges til. Men vi fraflytter lokalerne i super flot stand og forhåbentlig kommer der snart nyt liv i lokalerne. De er i hvert fald klar til brug, slutter Ole Ahle Steffensen.