”Det gav kuldegysninger” 

Allerede inden sæsonen er afsluttet, står Sparekassen Thy klar i kulissen. Der er indgået en ny to-årig topsponsor-aftale, der sikrer ro til det sportslige arbejde.

Vi vælger at genforhandle sponsoraftalen allerede nu, da vi så kan være med til at sikre ro omkring holdet.

Alle er interesserede i, at Mors-Thy forbliver i ligaen.
Et godt kvalifikationsspil kræver fokus på det sportslige og det kan Mors Thy have nu, fortæller marketingchef i Sparekassen Thy, Jakob Madsen.

Mors-Thy er et godt udstillingsvindue
Der er helt vanvittig stor opbakning til holdet i Thy og på Mors. Thy Hallen og Sparekassen Thy Arena | Mors er jo fyldt til bristepunktet til samtlige hjemmekampe.
- Det er noget af det, der bekræfter os i, at Mors-Thy er en interessant samarbejdsparter, siger Jakob Madsen.
Og udover, at Sparekassen Thy har underskrevet en ny kontrakt, har de bragt en af deres egne samarbejdspartnere, Sparinvest med ind i folden af sponsorer. 

Vi har været i dialog med Sparinvest, der er en af vores rigtig dygtige samarbejdspartnere på formuepleje-området. Dialogen er mundet ud i, at Sparinvest går med Mors-Thy Håndbold de næste to år som sponsor. Dermed slår vi fast - med store søm - at samarbejdet mellem Mors-Thy, Sparinvest og Sparekassen Thy er supergodt, velfungerende og giver mening i hele Thy og Mors.

"Det gav kuldegysninger"
Torsdag morgen, da Hans Peter Jarl Madsen fra Mors-Thy Håndbold modtog opkaldet fra Sparekassen Thy om de to nye aftaler gav det kuldegysninger.
”Vi havde håbet på en forlængelse – men, at Sparekassen Thy lige napper to år mere og tager en god partner med i hånden gav kuldegysninger”, fortæller HP.
Det er så fantastisk at have en så stærk partner i ryggen, og vi er meget taknemmelige for, at både Sparekassen Thy og Sparinvest er med os på rejsen de næste to år.
Det giver os ro til at arbejde med det sportslige og udvikling af hele setuppet omkring Mors-Thy Håndbold, slutter den nærmest euforiske salgschef fra Mors-Thy Håndbold.