Skal I snart være forældre?

I Sparekassen Thy ved vi godt, at det er en stor ting, når familien skal udvides. Vi hjælper jeg med overblikket over økonomien, så I kan bruge jeres tid mere fornuftigt. 

Kontakt os

Det er det absolut største, når I står med jeres lille nyfødte i armene. Pludselig er det lille barn det vigtigste i hele verden.

Derfor skal I gi´ jer selv muligheden for at koncentrere jer 100 % om jeres nye familie. I skal lære jeres nye familiemedlem at kende, og I skal alle finde jer til rette i den nye familiestruktur. Det lykkedes bedst, hvis I på forhånd har gjort jer nogle overvejelser omkring fremtiden og jeres ønsker og behov.

Hvor meget plads har I f.eks. brug for? Hvilket køretøj opfylder bedst jeres behov? Og hvordan påvirker barsel jeres økonomi? 

Kontakt os i Sparekassen Thy. Vi hjælper jer med overblikket, så I sammen kan træffe de rigtige beslutninger for jeres familie.

Hvilken bil opfylder jeres behov?

Når familie udvides, har I brug for mere plads - også i bilen. Der skal være plads til både autostol og oppakning, og selvom sådan en lille baby ikke fylder meget i sig selv, fylder barnevognen f.eks. en hel del mere. Hvis I ikke allerede har den plads, I skal bruge, kan I med fordel overveje et billån her i Sparekassen Thy. I får god service, og et overskueligt billån til en meget konkurrencedygtig pris.

Hjem og familie i trygge hænder

Renovering, tilbygning eller hel ny bolig

Med et boliglån kan I gøre hjemmet helt klar til familieforøgelsen. Så uanset om I ønsker at købe nyt, renovere eller bygge til jeres nuværende bolig, så har i gode betingelser for at komme godt på plads før babyen kommer til verden.