Som børnefamilie har vi både noget for voksne og børn 

Vi er for hele familien - både de store og de små. Så om det handler om bolig, bil, børne opsparing eller gode løsninger til de unge, kan I trygt vælge os til at varetage jeres pengesager. 

Kontakt os

Hvad har I brug for?

Vi har løsninger, der tilgodeser jer alle. For jer forældre tilbyder vi alle de produkter og selvbetjeningsløsninger, som I har brug for til at styre familiens økonomi.

Vores produkter er konkurrencedygtige, og vi har bl.a. attraktive lån til bolig og bil. Men hvad er gode produkter uden god rådgivning? Vi går meget op i, at dig og din familie får de bedste løsninger for lige nøjagtig jeres familie. Derfor får I en personlig rådgiver, som meget gerne vil se på relevante muligheder for jer.

Ønsker I at investere lidt af jeres overskud, står vores dygtige investeringsafdeling klar med nogle attraktive investeringsprodukter - og der er helt sikkert også en til dig og din risikoprofil.

Til børn og unge har vi tilbud, der er tilpasset deres alderstrin. På den måde får de en langsom introduktion til deres personlige økonomi, hvor der tager højde for deres øgede behov.

 

Her er lidt af vores gode tilbud

Mere plads i bilen?

Som børnefamilie stiller I sikker også store krav til jeres familiebil. Måske er det rummelighed i prioriterer, så I har plads til både barnevogn, skateboard og badedyr, når I skal på ferie. Men hvis I ikke længere har småfolk, så kan det også være i begynder at savne lidt mere motorkraft? I Sparekassen Thy har vi det bedste billån - tilmed til super skarpe priser.

Invester til fremtiden

Har I overskud i budgettet, kan det være en god idé at investere noget af jeres opsparing.
Det er med større risiko, men der er også større chance for et godt afkast. Så kan I altid hive pengene ud igen, hvis I skal bruge dem til f.eks. konfirmation, et efterskoleophold, bil eller hvis I skal på en større ferie. 

Bank for hele familien

Vi er banken for hele familien. Så uanset om det handler om børneopsparing til de mindste, konto til teenageren eller betalingskort og bankforretninger til de unge voksne, så har vi den helt rigtige løsning.

Gode muligheder til børn og unge

Uanset om du har børn på 2 år eller 16 år, så har vi gode muligheder og tilbud til dem.

  • 0-9 år: Koen Muhny følges med de mindste. Den tilbyder sjov og underholdning til dit barn, og er et trygt og overskueligt første møde med banken. Læs mere
  • 10-14 år: Tween Kontoen er mange gode og gratis muligheder for dit barn. F.eks. betalingskort med saldokontrol samt NetBank Ung og MobilBank Ung. Vi kan også hjælpe dig med MobilePay. Læs mere
  • 15- 17 år: Gebyrfri Teenager fortsætter med alle de gode og gratis muligheder. Men dertil kommer valutaveksling, mulighed for at hæve kontanter samt NemID. Læs mere
  • 18-28 år: Gebyrfri Ungdom bestræber sig på at hjælpe de unge mennesker mod deres drømme. Økonomien skal være nem, tilgængelig og overskuelig at håndtere - også skal det selvfølgelig være gratis. Du får fuld adgang til alle de digitale løsninger i f.eks. MobilBank. Læs mere