Emne tag

Blive kunde i Sparekassen Thy

Ny bank? Vi vil altid gerne have nye gode kunder i sparekassen. Vi har et stort filialnet i vores markedsområde, så du kan vælge netop den filial, der ligger tæt på dig.

Det er meget let

Du er altid meget velkommen til at henvende dig til os - så laver vi et tilbud til dig på, hvad vi kan tilbyde dig. Og det er helt uforpligtende!
 
Og sidst, men ikke mindst, vi klarer hele flytningen for dig. Når vi er enige om vilkårene, så klarer vi det hele, der vedrører flytning fra dit nuværende pengeinsitut til Sparekassen Thy. Se også Finansrådets vejledning i boksen til højre.

Kunder, der ikke lige bor om hjørnet

Rigtig mange af vore kunder bor udenfor markedsområdet. Nogle af dem er flyttet fra egnen for at studere, eller de fandt lige præcis drømmejobbet. Der kan være mange årsager til, at rødderne rykkes op.
 
I Sparekassen Thy er det meget vigtigt for os, at vi kan fastholde kontakten til disse kunder. Derfor har vi en afdeling, Sparekassen Thy Danmark, der udelukkende servicerer jer kunder, der bor i de områder, hvor filialnettet ikke dækker.

Og vi stiller selvfølgelig en række redskaber til rådighed for kunderne, hvilket gør det let at have sparekassen som pengeinsitut. Læs blandt andet om NetBank, MobilBank og eBoks, der alle er redskaber, der gør kontakten med os og din økonomi lettere.